Maapallosi kunto on
0 glopointsia

OMA LOMPAKKOSI

0 globuustia

Ohjelmoija: rekisteröityessä saa pienen globuusti alkupääoman. Lisää voi ansaita tekemällä agenttikoulussa tehtäviä. Tiliä kasvattavia demotehtäviä on ainakin 2030-alueissa 1 (laatikkotehtävä köyhyydestä), 10 (videotehtävä ilmastonmuutoksesta) ja 17 (lomake tehtävä kehitysyhteistyöstä) on demotehtäviä, joilla voi ansaita globuusteja.

HUOM: sivu pitää vielä päivittää, jotta muutokset tulevat näkyviin.

[bpps_profile_displayname]

Torso_rock


Ohjelmoija: Vaateostokset pitänee tehdä globalmarketissa, mutta olisiko stailausmahdollisuus kuitenkin jotenkin hahmon yhteydessä.

AGENTTIKOULUSSA TAPAHTUU

Globaaliagentti-somesta löytyy valikko, josta voit hakea oman toimintasi historiatiedot (esim. mistä olet saanut palkintoja), saat yhteyden kavereihin ja agenttiryhmiin.

GLOBAALIAGENTTI-SOME

Valikosta voit hakea tietoa toiminnoistasi, agenttiryhmistä, kavereistasi ja muista agenttiopiskelijoista.

[activity-listing max=3]

Omasta profiilistasi voit päivittää henkilötietojasi ja voit myös saada yhteyden muihin globaaliagenttikoululaisiin.

Ohjelmoija: Täytyy vielä miettiä, mitkä sosiaaliset toiminnot ovat mielekkäitä. Tässä on nyt turhiakin. Ainakin olisi tärkeää, että muut pelaajat näkevät toisten pelihahmot.

Buddypressillä pystyy tekemään kaikenlaista, mutta täytyy vielä tutustua tarkemmin, että miten sillä voisi tehdä rajattuja opiskelijaryhmiä niin, että esim. vain opettajalla on oikeus rakentaa ryhmä (oma luokka) ja vain ryhmän sisäiset henkilöt näkevät toisensa.

VAATTEESI JA TAVARASI

Ohjelmoija: Ostetut vaatteet näkyvät ohessa, mutta tähän täytyy rakentaa fiksu käyttöliittymä, josta pääotasake (esim. housut jne) kuvaa pianamalla pääsee selaamaan kaikkia pelaajan osatamia housuja ja valitsemaan, minkä haluaa pukea. Agenttiteoissa sama juttu eli käyttöliittymää odotetaan ohjelmoijilta.

Housut
Paidat, mekot ja takit
Jalkineet
Päähineet
Tavarat

AGENTTITEKOSI

Ekoteot
Yhteisöteot
Kehitysteot

VAATTEET JA TAVARAT

Housut

Farkut

Farkut on tehty Malesiassa.
100% intialainen puuvilla.
Tuotu Suomeen lentorahtina.

Khakishortsit

Merkkituote suoraan Ranskasta.
Kestävä materiaali.
EU Ecolabel-merkki takaa tuotteen ympäristöystävällisyyden, turvallisuuden ja laadukkuuden.

Paidat, mekot ja takit

Kotimainen villapaita

Kotimaisesta villasta tuotettu paikallisen käsityöläisen tekemä villapaita. Joutsenmerkki.

T-paita

Tunnetun edullisia vaatteita myyvän ketjun paita. Materiaali keinokuitu. Tehty Malesiassa.

Päähineet

Merkkilippis

Laadukas ja trendikäs, kansainvälisen tunnetun merkin lippis. Tuotettu Intiassa.

Tonttuhattu

Kolmosluokkalaisten tekemä tonttuhattu koulun myyjäisistä.

Jalkineet

Merkkitennarit

Laadukas merkkitennari, jota moni nuori himoitsee. Tennarit ovat mukavat jalassa ja kestävää materiaalia. Kansainvälinen TCO-seertifikaatti takaa, että kengät on tuotettu ekologisesti ja oikeudenmukaisesti.

Edulliset tennarit

Edulliset tuntemattoman merkkiset tennarit. Mukavat jalassa, mutta materiaali ja työ ei näytä laadukkaalta. Tehty Kiinassa.

Tavarat

Korvakorut

Käsin tehdyt korvakorut paikalliselta käsityöpajalta.

Merkkiaurinkolasit

Kansainvälistä merkkiä olevat trendikkäät aurinkolasit. Valmistusmaa USA.

EKOTEOT

Ohjelmoija: Globalmarketissa tehdyt ostokset toimivat nyt niin, että osto vähentää globuusteja. Vaateostokset vähentävät myös globointseja, mutta Agenttiteot-ostot lisäävät niitä. Maapallo ranking toimii nyt vain ylöspäin (nyt vain kolme tasoa) eli glopointseja keräämällä pääset ylätasolle. Alas päin rankin ei voi vielä mennä, vaikka glopoints määrä vähenee. Se on mahdollista toteuttaa, mutta sitä varten täytyy ostaa pluging. Harkitsen vielä, mikä on järkevä. Tuotteet ovat vain testiä varten ja niitä on vähänlaisesti, mutta idea selvinnee.

100 puuntainta Namibiaan

Puuntaimien istuttaminen kuivuudesta kärsiville alueille antaa suojaa, lisää hiilidioksidinielua ja ehkäisee erroosioita.

150 puuntainta Angolaan

Puuntaimien istuttaminen kuivuudesta kärsiville alueille antaa suojaa auringolta, lisää hiilidioksidinielua ja ehkäisee erroosioita.

YHTEISÖTEOT

Koulukirjoja Malawiin

Monissa köyhemmissä maissa ei ole varaa hankkia koulukirjoja. Kustanna kymmenelle Malawilaiselle lapselle vuoden koulukirjat.

KEHITYSTEOT

Kaivo Tansaniaan

Rakennuttamalla kaivon Tansanian syrjäseudulla sijaitsevaan kylään vähennät kylässä likaisesta vedestä johtuvaa tappavaa koleraa ja samalla moni tyttö pääsee kouluun, kun vettä ei tarvitse kantaa kolmen kilometrin päästä.

Drone-kokeilu

Tue hanketta, jossa testataan dronen mahdollisuuksia kuljettaa lääkkeitä Nepalin vaikeakulkuisille alueille.

STAILAA HAHMOSI

Ohjelmoija: Stailaa hahmosi osuus pitäisi myös jotenkin integroida käyttöliittymään. Olisiko se osa globalmarkettia vai pääsisikö siihen suoraan käyttäjän profiilista.

Scroll to Top