Globaaliagentit-portaalissa voit oppia tärkeitä tietoja ja taitoja, jotka auttavat sinua osaltasi parantamaan maailmamme tilaa.

Portaalimme on vielä rakenteilla ja kehittyy edelleen vuoden 2023 aikana. Kuulemme mielellämme toiveitasi ja ideoitasi siitä, kuinka portaalimme voisi parhaiten palvella suomalaisia kouluja, järjestöjä ja seurakuntia globaalikasvatuksen toteuttamisessa. Linkkien kautta pääset käsiksi jo julkaistuun globaalikasvatusmateriaaliin.

Kansainvälisyyskasvatus
Ideoi mobiilipeli -haaste
Ideoi opetuspeli

Auta meitä kehittämään hauskoja ja opettavaisia pelitehtäviä Globaaliagentit-opetuspeliin.

Sivulta löytyy vaihtuva haaste, joihin voi ottaa osaa myös koululuokkana.

Ilmiöoppiminen
Ilmiöoppiminen

Vastuu maailmastamme ja vieraan kohtaaminen -ilmiöoppimiskokonaisuus on innostava ja elämyksellinen tapa opiskella globaalikasvatukseen liittyviä teemoja.

Mnenlaista globaalikastavusmateriaalia
Muu oppimateriaali

Suomen Lähetysseura on tuottanut vuosien varrella paljon kansainvälisyys-kasvatusoppimateriaalia eri luokkatasoille ja kohderyhmille. Sivulta pääset käsiksi näihin resursseihin.

Globaaliagenttikoulu
Agenttikoulu

Pelillistetyssä Globaaliagenttikoulussa opiskellaan YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoitteisiin liittyen tärkeitä tietoja ja taitoja hauskasti. Agentti koulu on kehitysvaiheessa ja toistaiseksi vain testiryhmän käytössä

Scroll to Top