SINISET TEKSTIT POHDINTANA OHJELMOIJILLE: Ajattelin, että ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä oppilas menee sivulle, jossa animaatiohahmo (voimme sen tuotta itse) antaa perusohjeet agenttikoulusta puhumalla (ehkä myös kirjallisesti). Samalla oppilas voi stailata oman agenttihahmonsa (tämä dress-up liittymä jää ohjelmijien tehtäväksi). Agentin stailaaminen tulee olla mahdollista myös myöhemmin, mutta tälle aloitussivulle ei ensimmäisen kirjautumisen jälkeen ole tarvetta kuitenkaan palata.

Hahmon ominaisuuksien muuttaminen on ilmaista, mutta vaatteet maksaa ja ne voi rahoittaa alkupääomaksi saaduilla globuusteilla. Globuustit kuitenkin hupenevat nopeasti, joka toivottavasti motivoi hankkimaan niitä lisää.  Ehkä myöhemmin vaatteiden ohella stailausmahdollisuus voisi olla saatavilla globalmarketissa, mutta myös stailaus olisi jatkossa maksullista. (Tässä on syytä miettiä kustannustehokkain toimintatapa, mutta toiminnallisesti tämä tuntuisi hyvälle idealle.  (Hahmosta enemmän pdf-selosteessa. Nyt tuli mieleen, että muuten asut sopivat hahmon päälle, mutta hiukset ja päähineet pitää olla vaihtoehtoisia, sillä villempiä tukkatyylejä ei saane piiloon päähineen alle.)

Hienoa, onnistuit kirjautumaan Globaaliagenttikouluun! Saat siitä palkinnoksi 105 globuustia, joilla voit ostaa asioita Globalmarketista.

Ennen tositoimiin ryhtymistä stailaa oma agenttihahmosi.

Lompakkosi

Sinulla on

0 globuustia

Upotettava dress-up-sovellus

Kun agenttisi on valmis siirry Globoxiin, josta näet maapallosi tilan ja pääset opiskelemaan Globaaliagentti-kouluun!

Scroll to Top