Hjälp!

Globaaliagentit.fi -portalen består av sidor som är öppna för alla och som innehåller olika material för global utbildning som passar behoven i den finländska grundskolan. Innehållet på sidorna blir tillgängligt genom att utforska sidorna.

Avsnittet Globalagentskolan kräver att du registrerar dig som elev vid Globalagentsskolan. Registreringen kräver inte att du lämnar personliga identifieringsuppgifter. I Globalagentsskolan kan eleverna skapa sin egen globala agentfigur och samla virtuell valuta, “globuusti”, genom att studera viktiga ämnen som rör global utbildning. I Globalmarket kan du göra virtuella inköp och agenthandlingar. Varje köp är samtidigt en konsumtionshandling som antingen förbättrar eller försämrar tillståndet för den personliga jorden som finns i spelet. Målet är att få din egen jord att må bra och att examineras som en global agent.

Om du vill ha mer information eller diskutera webbplatsens funktioner kan du kontakta vårt Globala Agenter-team genom att skriva till oss på adressen: info (at) globaaliagentit.fi eller genom att skicka ett meddelande via feedbacksidan.

Scroll to Top
Skip to content