Apua!

Globaaliagentit.fi -portaali koostuu kaikille avoimista sivuista, joilta löytyy erilaista globaalikasvatusmateriaalia suomalaisen perusopetuksen tarpeisiin. Sivustojen sisältö aukeaa sivuja tutkimalla. 

Globaaliagenttikoulu-osio edellyttää rekisteröitymistä globaaliagenttikoulun oppilaaksi. Rekisteröityminen ei edellytä henkilökohtaisten tunnistetietojen antamista. Globaaliagenttikoulussa opiskelija voi luoda oman globaaliagenttihahmonsa ja kerätä globuusti-virtuaalirahaa opiskelemalla tärkeitä asioita globaalikasvatukseen liittyen. Globalmarketissa voi tehdä virtuaalisia ostoksia ja agenttitekoja. Jokainen ostos on samalla kulutusteko, joka joko parantaa tai heikentää pelitilasta löytyvän henkilökohtaisen maapallon kuntoa. Tavoitteena on saada oma maapallosi voimaan hyvin ja valmistua globaaliagentiksi.

Jos haluat lisäoheita tai keskustella sivujen toiminnasta, voit olla yhteydessä Globaaliagentit-tiimiimme kirjoittamalla meille viestin osoitteeseen: info (at) globaaliagentit.fi tai lähettämällä viestin palautesivun kautta.

Scroll to Top
Skip to content