Instruktioner

Instruktioner

Instruktioner

Målet på Globalagentsskolan är att förtjäna 100 glopints och examinera som en globalagent. Samtidigt får du din egen jord att blomstra och lär dig att använda dina pengar på ett sätt som främjar vår planets välbefinnande.

 • Globox

  Globox

  När du har skapat ett användarnamn för Globalagenttskolan, kommer du att komma åt Globox, som är ditt eget rum på Globalagenttskolan. I Globoxen kan du styla din karaktär och handla på Globalmarket genom att köpa kläder och föremål eller finansiera agenthandlingar som förbättrar världen.

 • stailaa hahmosi

  Designa din karaktär

  När du loggar in på Globox för första gången kan du anpassa din karaktär efter dina önskemål. Du kan även senare ändra din karaktärs utseende, men då behöver du globuuster för det.

 • globuusti

  Globuusti

  Globuustä är den valuta som används på Globalmarket. När du registrerar dig på Globalagenttskolan får du som belöning 110 globuuster. Du kan tjäna ytterligare globuuster genom att utföra uppgifter på Globalagenttskolan.

 • Globalmarket

  Globalmarket

  När du har stylat din karaktär kan du köpa accessoarer till den från Globalmarket. Det finns också möjlighet att finansiera agenthandlingar som förbättrar din jords hälsa på Globalmarket.

 • Glopoints

  Glopointsi

  Varje köp du gör på Globalmarket ökar eller minskar antalet av dina glopoints Ju fler glopoints du har, desto bättre mår din jord. DITT MÅL ÄR ATT TJÄNA 100 GLOPOINTS OCH EXAMINERAS SOM EN GLOBALAGENT!

 • vaateostos

  Köp tillbehör till din karaktär

  Ett dåligt köp kommer att använda dina glopoints. Genom att studera produktbeskrivningar kan du göra bättre köp.

 • Agenttiteot

  Finansiera agentuppdrag

  Genom att använda dina globuuster till agentuppdrag tjänar du glopoints och förbättrar din jords hälsa. Agenthandlingar kan vara utvecklings-, samhälls- eller miljöinitiativ, och du kan utföra dem runt om i världen. Studera produktbeskrivningarna för att ta reda på effekterna av varje handling.

 • Globaaliagenttikoulu

  Studera vid agenttskolan och tjäna globuster

  I agenttskolan kan du studera viktig information och färdigheter för en global agent. Studierna är uppdelade i sjutton olika kurser enligt FN:s mål för 2030. Genom att genomföra kursuppgifter tjänar du ytterligare globuuster, som du kan använda på Globalmarket för att styla din karaktär eller finansiera agenthandlingar.

Scroll to Top
Skip to content