Ohjeet

Ohje

Ohje

Tavoitteesi Globaaliagenttikoulussa on ansaita 100 glopointsia ja valmistua globaaliagentiksi. Samalla saat oman maapallosi kukoistamaan ja opit käyttämään rahasi tavalla, joka edistää maapallomme hyvinvointia.

 • Globox

  Globox

  Kun olet luonut käyttäjätunnuksen Globaaliagenttikouluun, pääset Globoxiin, joka on oma huoneesi Globaaliagenttikoulussa. Globoxsissa voit stailata hahmoasi ja asioida Globalmarketissa ostamalla vaatteita ja tavaroita tai kustantamalla maailmaa parantavia agenttitekoja.

 • stailaa hahmosi

  Stailaa hahmosi

  Kirjautuessasi Globoxiin ensimmäisen kerran, voit stailata hahmosi mieleiseksesi. Voit myöhemminkin muuttaa hahmosi ulkonnäköä, mutta tällöin tarvitset siihen globuusteja.

 • globuusti

  Globuusti

  Globuusti on Globalmarketissa käytettävä rahayksikkö. Rekisteröityessäsi globaaliagenttikouluun saat palkinnoksi 110 globuustia. Lisää globuusteja voit ansaita tekemällä tehtäviä Globaaliagenttikoulussa.

 • Globalmarket

  Globalmarket

  Kun olet stailannut hahmosi, voit ostaa sille asusteita Globalmarketista. Globalmarketissa on myös mahdollisuus kustantaa maapallosi kuntoa parantavia agenttitekoja,.

 • Glopoints

  Glopointsi

  Jokainen Globalmarketissa tekemäsi ostos lisää tai vähentää glopointsi-määrääsi. Mitä enemmän sinulla on glopointseja, sitä paremmin voi maapallosi. TAVOITTEESI ON ANSAITA 100 GLOPOINTSIA JA VALMISTUA GLOBAALIAGENTIKSI!

 • vaateostos

  Osta asusteita hahmollesi

  Huono ostos kuluttaa glopointsejasi. Tutkimalla tuoteselosteita osaat tehdä parempia ostoksia.

 • Agenttiteot

  Kustannan agenttitekoja

  Käyttämällä globuustejasi agenttitekoihin ansaitset glopointsejasi ja parannat maapallosi tilaa. Agenttiteot ovat kehitys-, yhteisö- tai ekotekoja ja niitä voit tehdä eri puolilla maailmaa. Tutki tuoteselosteita selvittääksesi, mikä on kunkin teon vaikutus.

 • Globaaliagenttikoulu

  Opiskele agenttikoulussa ja ansaitse globuusteja

  Agenttikoulussa voit opiskella globaaliagentille tärkeitä tietoja ja taitoja. Opinnot on jaettu seitsemääntoista eri kurssiin YK:n 2030-tavotteiden mukaisesti. Tekemällä kurssitehtäviä ansaitset lisää globuusteja, joita voit käyttää Globalmarketissa hahmosi stailaamiseen tai agenttitekoihin.

Scroll to Top
Skip to content